Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijvencentrum gelegen tegen de rand van de bebouwde kom van de ondernemende gemeente Boekel. Door de ligging is het bedrijvencentrum makkelijk bereikbaar vanuit Gemert, Handel, Venhorst, Volkel, Uden, Erp en zelfs Veghel (Meierijstad).  Al deze plaatsen liggen in de directe omgeving binnen 10 minuten rijden met de auto.

Ben je ondernemer en zoek je geschikte huisvesting voor jouw bedrijf? Wil je op een zichtlocatie langs de randweg van Boekel zitten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben 12 bedrijfsruimtes van gemiddeld 100 m2 en een grotere ruimte van 245 m2 te huur. In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn diverse soorten bedrijven welkom. Denk hierbij aan machinebouw, stucadoor, bouwbedrijf, schoonheidsspecialist, goudsmid, webshop of een kleinschalige werkruimte. Maar ook (zakelijke) dienstverleners in het midden- en kleinbedrijf.

Flexibiliteit is voor ons vanzelfsprekend. Wij denken graag met je mee en proberen daar waar mogelijk te voorzien in specifieke wensen. Daarnaast staan uitstraling en netheid van het pand - en de directe omgeving van het bedrijvencentrum - bij ons hoog in het vaandel!