Actueel

Uitbreiding Businesscenter

Geschreven op

Wij zijn bezig met een uitbreiding van ons bedrijvencentrum met een businesscenter wat inmiddels door de gemeente vergund is. In een 2 verdieping pand welke wij aanbouwen aan de voorzijde waardoor het een zichtlocatie wordt vanaf de Erpseweg kunnen kantoren e.d.

Lees meer »

Nieuwe locatie erbij

Geschreven op

Komend jaar hebben wij een 2e locatie erbij in Erp om te verhuren in de vorm van een nieuw op te richten/ bouwen bedrijfshal welke de milieuklasse 3.1 heeft in de vorm van een keuken en interieurbouw bedrijf. Deze bedrijfshal zal 600 m2 werkruimte omvatten.

Lees meer »

Laatste werkzaamheden

Geschreven op

We werken momenteel aan de laatste werkzamheden zoals buitenafwerking, lantaarnpalen en de laatste units bouwen we af. Er zijn er nog een paar beschikbaar maar het schiet al op. Deze week weer met een passende huurder overeengekomen.

Lees meer »

Nagenoeg gereed !!

Geschreven op

Nog enkele weken en we zijn gereed met ons bedrijvencentrum. Het resultaat mag er wezen en daar zijn we trots op na een lange periode van werkzaamheden. Trots zijn we ook op de ondernemers die we inmiddels in ons pand welkom hebben mogen heten als huurder.

Lees meer »

Verhuur gestart.

Geschreven op

De verhuur is afgelopen maand gestart door bemiddeling van Berk&Kerkhof makelaars. Frank van der Ligt is de contactpersoon voor de verhuur van onze units. Dat hij daar zeer kundig in is blijkt wel uit het feit dat de verhuur voorspoedig verloopt.

Lees meer »

Er wordt druk gebouwd

Geschreven op

Momenteel zitten wij midden in de verbouwing om het bedrijvencentrum te realiseren. Zodra de verbouwing zover gevorderd is dat het gebouw getoond kan worden zullen wij een open middag organiseren voor geïnteresseerden.

Lees meer »

Website online

Geschreven op

Bedrijvencentrum De Zandhoek krijgt een eigen gezicht. De omzetting van de champignonkwekerij naar het bedrijvencentrum is in volle gang. Om dit nog meer kracht bij te zetten presenteren wij ons logo en de website. Deze laatste staat vanaf vandaag live.

Lees meer »